bellen
Contact
Organisatieloyaliteit Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: OrganisatieloyaliteitGratis intakegesprek Coaching

 

Verbondenheid met de organisatie:

De coaching van organisatieloyaliteit helpt je in heyt ontwikkelen van een sterkere verbondenheid met de organisatie en haar doelen. Belangrijke elementen van organisatieloyaliteit worden hierbij benadrukt:

 

 • Het begrijpen, respecteren en accepteren van de doelen, beleidskeuzes en plannen van de organisatie vormt de basis van organisatieloyaliteit. De coach begeleidt je bij het ontwikkelen van een dieper begrip van de organisatievisie en het vermogen om keuzes te respecteren en te ondersteunen.
 • Het gebruik van het woord 'wij' wanneer verwijzend naar de organisatie toont een sterk gevoel van betrokkenheid. De coaching richt zich op het cultiveren van een gevoel van collectiviteit en eenheid met de organisatie, wat bijdraagt aan een positieve organisatiecultuur.
 • Het vermogen om beslissingen te nemen, prioriteiten te stellen en samen te werken met anderen om de organisatiedoelen te bereiken illustreert betrokkenheid en actieve deelname. De coach helpt je bij het ontwikkelen van effectieve samenwerkingsvaardigheden en het vermogen om bij te dragen aan het succes van de organisatie.

 

De coaching van organisatieloyaliteit versterkt je gevoel van betrokkenheid, eenheid en actieve bijdrage aan de organisatie. Dit leidt tot verbeterde prestaties, een positieve werkomgeving en een grotere bijdrage aan de realisatie van organisatiedoelen.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Organisatieloyaliteit:

 • Het kennen van de doelen, beleidskeuzes en plannen die voor de organisatie zijn geformuleerd en respecteren en accepteren van deze keuzes.
 • Het spreken over “wij” als hij/zij het over de organisatie heeft.
 • Keuzes maken, prioriteiten stellen en met anderen samen werken om de doelen van de organisatie te bereiken.

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de deelnemer wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 2 tot 4 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • Onze coaches zijn allen aangesloten bij CoachMatch www.coachmatch.nu. We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Bij organisatieloyaliteit wordt er gecoached op Persoonlijkheid: De persoonlijkheid (het karakter) is een combinatie van aanleg en in de loop van het leven ontwikkelde typerende kenmerken. De wijze waarop u heeft leren omgaan met gebeurtenissen en met mensen bepaalt in belangrijke mate uw denken en handelen. “De aard van het beestje”. Dit levert voor ieder mens ook beperkingen op.

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Organisatieloyaliteit kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op