bellen
Contact
Ambitie Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: AmbitieGratis intakegesprek Coaching

 

Professionele groei en ontwikkeling:

Coaching van ambitie versterkt je in je professionele groei en versnelt je ontwikkeling. Hierbij worden belangrijke aspecten van ambitie benadrukt:

 

 • Door het accepteren van extra taken en verantwoordelijkheden, die overeenkomen met je innerlijke drijfveren, creëer je kansen voor groei. De coach begeleidt je bij het herkennen en omarmen van uitdagingen die in lijn zijn met persoonlijke ambities, wat resulteert in een versterkte loopbaan.
 • De voortdurende zoektocht naar relevante leermogelijkheden is essentieel voor het realiseren van ambitieuze doelen. De coaching richt zich op het identificeren van kansen om kennis en vaardigheden aan te scherpen en het maken van keuzes in je leermogelijkheden, wat bijdraagt aan blijvende ontwikkeling.
 • Het vermogen om snel de lat hoger te leggen voor jezelf is de drijvende kracht achter vooruitgang. De coach helpt je bij het stellen van uitdagende doelen en het ontwikkelen van een groeimindset die je aanspoort om voortdurend te streven naar betere prestaties.

 

Ambitiecoaching versterkt je vermogen om extra verantwoordelijkheden te omarmen, voortdurend te leren en hoge doelen te stellen. Dit leidt tot verbeterde prestaties, persoonlijke groei en de verwezenlijking van ambitieuze dromen.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Ambitie:

 • Het accepteren van extra taken en verantwoordelijkheden die passen bij de eigen drijfveren.
 • Is steeds op zoek naar relevante leermogelijkheden.
 • Legt de lat snel hoger voor zichzelf.

 

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de coachee wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 2 tot 4 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • Onze coaches zijn allen aangesloten bij CoachMatch www.coachmatch.nu. We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Bij ambitie wordt er gecoached op Persoonlijkheid: De persoonlijkheid (het karakter) is een combinatie van aanleg en in de loop van het leven ontwikkelde typerende kenmerken. De wijze waarop u heeft leren omgaan met gebeurtenissen en met mensen bepaalt in belangrijke mate uw denken en handelen. “De aard van het beestje”. Dit levert voor ieder mens ook beperkingen op.

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Ambitie kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Menu