bellen
Contact
Resultaatgerichtheid Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: ResultaatgerichtheidGratis intakegesprek Coaching

 

Terug naar de drijfveren om te presteren:

Het coachen van resultaatgerichtheid is van cruciaal belang voor het bereiken van succes en het behalen van doelen. In de begeleiding richten we ons op het ontwikkelen van effectief gedrag binnen de competentie resultaatgerichtheid. We gaan actief aan de slag met belangrijke gedragscriteria om de deelnemer te helpen zijn resultaatgerichtheid te versterken.

 

 • Een essentieel aspect van resultaatgerichtheid is het vermogen om zich persoonlijk te identificeren met de eigen doelstellingen en resultaten. Dit betekent dat de deelnemer een diepgaand begrip en betrokkenheid heeft bij de gewenste uitkomsten. Samen met de coach onderzoeken we hoe de deelnemer een sterke persoonlijke verbinding kan opbouwen met de gestelde doelen, wat bijdraagt ​​aan intrinsieke motivatie en een hogere inzet.
 • Een ander belangrijk gedragscriterium is het zelfstandig aanspreken van de eigen prestatiemotivatie. Dit impliceert dat de deelnemer in staat is om zijn eigen innerlijke motivatie aan te roepen en te mobiliseren. De coach ondersteunt de deelnemer bij het verkennen van effectieve strategieën en technieken om de motivatie hoog te houden, zelfs in uitdagende situaties.
 • Daarnaast moedigen we de deelnemer aan om de verantwoordelijkheid te nemen voor het behalen van persoonlijke doelen en resultaten. Dit betekent dat de deelnemer proactief actie onderneemt, obstakels overwint en zichzelf verantwoordelijk houdt voor de voortgang. Samen met de coach identificeren we manieren om een gevoel van eigenaarschap en verantwoordelijkheid te cultiveren.

 

Het coachen van resultaatgerichtheid biedt een gestructureerde en ondersteunende omgeving om de deelnemer te helpen zijn focus op resultaten te vergroten en zijn vermogen om doelen te bereiken te versterken. Door zich persoonlijk te verbinden met de doelstellingen, prestatiemotivatie aan te roepen en verantwoordelijkheid te nemen, kan de deelnemer effectiever werken en betere resultaten behalen.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Resultaatgerichtheid:

 • Identificeert zich persoonlijk met de eigen doelstellingen en resultaten.
 • Roept zelfstandig de eigen prestatiemotivatie aan.
 • Neemt de verantwoordelijkheid voor het behalen van de persoonlijke doelen en resultaten

 

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de coachee wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 6 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Resultaatgerichtheid kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op