bellen
Contact
Integriteit Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: Integriteit

 

 

Gratis intakegesprek Coaching

Ethisch en verantwoordelijk gedrag:

De coaching van je persoonlijke integriteit versterkt je bij het ontwikkelen van ethisch en verantwoordelijk gedrag. Hierbij worden belangrijke aspecten van integriteit benadrukt:

 

 • Het vaststellen van grenzen voor het eigen handelen en gedrag vormt de basis voor je persoonlijke integriteit. De coach begeleidt je bij het identificeren van ethische grenzen en het ontwikkelen van het vermogen om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met deze grenzen.
 • Het consequent handelen volgens waarden en normen en verantwoordelijk zijn voor dit gedrag is cruciaal voor het handhaven van integriteit. De coaching richt zich op het ontwikkeling van consistentie en verantwoordelijkheid in je gedrag, wat bijdraagt aan het opbouwen van vertrouwen en respect.
 • Het vermogen om anderen aan te spreken op afspraken en grenzen is een belangrijke aspect van integriteit. De coach helpt je bij het ontwikkelen van assertieve communicatievaardigheden en je vermogen om anderen verantwoordelijk te houden voor hun gedrag.

 

Integriteitscoaching versterkt het vermogen om ethisch te handelen, consistent te zijn in gedrag en anderen verantwoordelijk te houden. Dit leidt tot een sterk gevoel van vertrouwen, betrouwbaarheid en respect in je persoonlijke en professionele relaties.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Integriteit:

 • Het bepalen van de grenzen aan het eigen handelen en gedrag.
 • Het consistent zijn in handelen conform de referentiekaders van waarden en normen en daarop aanspreekbaar zijn.
 • Anderen kunnen aanspreken op afspraken en grenzen.

 

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de coachee wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 2 tot 4 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • Onze coaches zijn allen aangesloten bij CoachMatch www.coachmatch.nu. We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Bij integriteit wordt er gecoached op Persoonlijkheid: De persoonlijkheid (het karakter) is een combinatie van aanleg en in de loop van het leven ontwikkelde typerende kenmerken. De wijze waarop u heeft leren omgaan met gebeurtenissen en met mensen bepaalt in belangrijke mate uw denken en handelen. “De aard van het beestje”. Dit levert voor ieder mens ook beperkingen op.

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Integriteit kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op