bellen
Contact
Waarom kiezen voor een coach persoonlijke ontwikkeling? Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Voelt het soms alsof je leven niet de richting uitgaat die jij wilt? Wil je graag jouw oude patronen kunnen loslaten en jouw leven de richting en vorm te geven zoals jij het voor ogen hebt? Dan kan een coach persoonlijke ontwikkeling jou helpen.

Deze individuele coaching geeft jou de mogelijkheid om te onderzoeken wat je wilt en op welke manier je dat kunt bereiken. Op basis van jouw competenties, kennis en talenten bepalen we wat jouw doelen zijn en hoe je jouw persoonlijke effectiviteit kunt vergroten om deze doelen te bereiken. Niet alleen op het vlak van je loopbaan maar ook op het vlak van je persoonlijk leven. Een coach persoonlijke ontwikkeling is meer dan een coach loopbaan maar persoonlijke professionele ontwikkeling is wel een onderdeel van het traject.

Samen blokkades opheffen

Persoonlijke coaching legt de nadruk op de gevoelens die vragen en problemen kunnen oproepen. Door middel van persoonlijke coaching hef je blokkades op, zodat de weg naar het eigen zijn wordt vrijgemaakt. Alle belemmerende patronen en gevoelens ruim je uit de weg, zodat je de mogelijkheden voor jou open ziet liggen. Door die blokkades op te heffen, ga je groeien en je doelen bereiken. Door een persoonlijke coach onder de arm te nemen, hoef je dit traject niet alleen te doorlopen en heb je een partner om jouw hindernissen mee te bespreken.

Intakegesprek coaching

Bij Renard kun je vrijblijvend een intakegesprek met één van onze coaches aangaan. Ons vast team van ervaren coaches beschikt over jarenlange coaching ervaring en vele succesvolle coaching trajecten. Elke coach heeft zijn eigen persoonlijke aanpak en zijn eigen specialisatie, waardoor je gegarandeerd een coach vindt die bij jou en je doelen past.

Tijdens het intakegesprek overlopen we jouw coachvraag en de doelen die je voor ogen hebt. We bekijken welke verwachtingen je hebt van het coachtraject. Van onze kant geven we je meer informatie over onze aanpak en het coachtraject bij Reynaarde. Na het gesprek sturen we je een voorstel voor het traject door. Zodra jij hiermee akkoord bent, starten we het traject direct op.

Kosten coaching

Op basis van het intakegesprek bepalen we het aantal sessies dat nodig is om jouw coachtraject succesvol te maken. De kosten voor de coaching komen op €150 per uur. Als particulier kun je de kosten voor een coaching traject niet aftrekken van de inkomstenbelasting. Voor werkgevers zijn deze kosten echter wel aftrekbaar. Daarom is het zeker interessant om met je werkgever te overleggen of een coach persoonlijke ontwikkeling een goede aanvulling kan zijn op jouw opleidingstraject.

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op