bellen
Contact
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

360 graden feedback online

Met behulp 360-graden feedback module bent u in staat om een 360-graden beoordeling uit te voeren. U kunt in het beoordelingsformulier aangeven wie u wilt betrekken bij de beoordeling. Dit kunnen directe collega´s, leidinggevenden, klanten of zelfs mensen uit de privéomgeving van de medewerker zijn. Onze 360-graden tool geeft u hierdoor een objectief beeld van het functioneren en potenties van uw medewerkers.

360 graden model reynaarde talentontwikkeling beoordelen1


Flexibel systeem
De 360-graden feedback module is volledig op maat aan te passen: logo, kleuren, benamingen, teksten naar respondenten, rapportage teksten, rapportsjablonen en indelingen van rapporten.

 

Meet alle mogelijke competenties
Maak gebruik van je eigen competentiesets en vragenlijsten of gebruik de wetenschappelijk verantwoorde feedback-mogelijkheden.

 

Meertalig
Werk in je eigen taal. Vragenlijsten en competentiesets zijn beschikbaar in meer dan 10 talen. De tool is beschikbaar in Nederlands, Engels, Duits en Frans.

 

Flexibele open vragen
Laat kandidaten zelf vragen toevoegen of uit een selectie kiezen voor een nog dieper inzicht. Kandidaten bepalen zelf wie welke open vraag beantwoordt.

 

Inzicht in best practices
Wat werkt het beste in jouw organisatie? Vergelijking op individueel-, team- en organisatieniveau.

 

Betrouwbaar & wetenschappelijk
Vraag op een betrouwbare en science-driven manier feedback van collega’s, leidinggevenden of externe respondenten.

 

Demo aanvragen 

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op