bellen
Contact
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

BrainstormXL Incompany Crowdsourcing Events met Impact

bedenk nieuwe oplossingen, creëer draagvlak, vergroot betrokkenheid

 
BrainstormXL Incompany Crowdsourcen

Brainstormen is een krachtig instrument voor innovatie en probleemoplossing. Het stelt teams  en organisaties in staat om nieuwe ideeën te genereren, bestaande problemen te analyseren en creatieve oplossingen te bedenken. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je brainstormsessies effectief zijn en echt resultaten opleveren? Dit is waar BrainstormXL om de hoek komt kijken met Incompany Crowdsourcen.

ASC9184 LR 

BrainstormXL richt zich op live zakelijke events en heidagen en het faciliteert daarin creatieve denkprocessen en optimaliseert de brainstormsessies. Met een combinatie van praktische tools, nuttige tips en inspirerende content biedt BrainstormXL een alles-in-één oplossing voor iedereen die op zoek is naar effectieve manieren om te brainstormen en creatieve ideeën te genereren.

 

Wat is BrainstormXL?

BrainstormXL is opgericht met als doel om mensen en teams te helpen hun creatieve potentieel in te zetten voor het oplossen van actuele en complexe organisatievraagstukken en daarbij de betrokkenheid, draagvlak en uitvoerbaarheid van de ideeën te optimaliseren.

Door medewerkers mede-verantwoordelijk te maken voor organisatievraagstukken, Incompany Crowdsourcen, vergroot je naast creativiteit voor nieuwe oplossingen, ook meteen de betrokkenheid bij die gekozen oplossing. Het is immers een goed idee dat door hen zelf (ook) bedacht is. 

We zien dat die betrokkenheid zich vertaalt in draagvlak voor de gewenste verandering en als gevolg hiervan de uitvoering versneld. Het zoveel mogelijk genereren van ideeën voor oplossingen is dan ook niet het enige doel. Ons doel is vooral dat de oplossingsrichtingen ook gedragen en uitvoerbaar zijn. 

 ASC9322 LR

Hoe werkt BrainstormXL?

BrainstormXL events creëren impact: ze brengen de gewenste verandering op gang, genereren gedragen oplossingen en versnellen de uitvoering. Om "serious impact" te bereiken, nemen we altijd extra stappen die een integraal onderdeel vormen van onze service.

 

Intake

Voorafgaand aan het evenement voeren we een intake uit waarbij we de doelstellingen (voor verandering) formuleren en samen met de opdrachtgever bepalen welke vorm van BrainstormXL het beste resultaat zal opleveren.

 

Voorbereiding van deelnemers

Voordat het evenement plaatsvindt, bereiden we de deelnemers voor. We zorgen voor de juiste communicatiemiddelen, begeleiden deelnemers die een rol spelen tijdens het evenement en nemen eventuele weerstanden weg die actieve deelname kunnen belemmeren.

 

Begeleiding tijdens het evenement

De BrainstormXL-sessies worden begeleid door ervaren dagvoorzitters, (team)coaches en professionals uit diverse vakgebieden. Alles is erop gericht om samen met de deelnemers de gewenste resultaten te behalen tijdens deze dag.

 

Borging

Het evenement resulteert niet alleen in praktisch uitvoerbare en gedragen oplossingen, maar even belangrijk is hoe we deze concrete oplossingen daadwerkelijk gaan implementeren. Wij ondersteunen bij de eerste stappen om de uitkomsten ook echt te verankeren in de organisatie.

 ASC9761 LR

Boeien, binden en betrekken van medewerkers

In een tijd waarin organisaties streven naar groei, veerkracht en innovatie wordt het belang van heidagen steeds duidelijker. Een heidag biedt een waardevolle kans om samen te komen, te brainstormen en te verbinden. 

 

Organiseer een heidag met impact!

Het organiseren van een heidag gaat verder dan simpelweg een bedrijfsevenement inplannen. Een heidag biedt jouw medewerkers de kans om uit de dagelijkse routine te stappen. Door een heidag te organiseren laat je zien dat je de betrokkenheid en inzet van het team waardeert, wat essentieel is voor een positieve werkcultuur en het behalen van succes op de lange termijn. Ook is het een geschikt middel om aan de slag te gaan met vraagstukken die vaak 'blijven liggen' in de waan van de dag.

Op een heidag draait alles om het team. Door diverse activiteiten aan te bieden, zoals teambuildingoefeningen, workshops, gedragsexperts en brainstormsessies, versterk je de onderlinge band tussen teamleden. Het delen van ervaringen buiten de werkplek zorgt voor een gevoel van saamhorigheid en verbondenheid. Het uiteindelijke resultaat: de neuzen (weer) dezelfde kant op en meer draagvlak voor richtingen die samen gekozen zijn.

 

Betrokkenheid vergroten: Het hart van heidagen

Een van de meest waardevolle aspecten van heidagen is dat het een goede gelegenheid biedt om de betrokkenheid van medewerkers bij jouw bedrijf te vergroten. Een centraal element van heidagen, zoals aangegeven op www.brainstormxl.nl, is de focus op brainstormen. Dit biedt een uitgelezen kans voor teams om samen aan oplossingen te werken voor actuele bedrijfsuitdagingen.

Het resultaat: meer draagvlak voor gekozen oplossingen

Gezamenlijk brainstormen levert niet alleen creatieve oplossingen op, maar vooral ook gedragen oplossingen. Want... het zijn plannen die door jouw medewerkers zelf zijn bedacht!

 

Jouw uitdaging

Heb je een uitdaging op het gebied van een heidag of ben je van plan binnenkort een belangrijke wijziging door te voeren? Laat je vraag achter op https://brainstormxl.nl/contact/

De organisaties gingen u voor: projecten

 

Kijk hier voor de productsite

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op