bellen
Contact
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Improvisatie en theatersport

In onze trainingen, workshops en events maken we veel gebruik van improvisatietechnieken (impro) en methoden uit de theatersport. Dit doen wij niet omdat we zelf geen idee hebben, maar juist omdat de deelnemers vaak zelf hele goede ideeen hebben. Het helpt ons en de deelnemers:

  • Om te kunnen expirimenteren met nieuw gedrag; onze trainers en acteurs hanteren een aantal basisprincipes zoals accepteren wat er gebeurt, niet bang zijn om fouten te maken en de ander laten schitteren. Dit zijn de leidende principes bij improvisatie en theatersport. Ze zorgen ervoor dat de deelnemers open en flexibel aan de training, wortkshop of event deelnemen. Er ontstaat onderling meer verbinding, synergie, lef, en plezier wat het ontwikkelen van nieuwe competenties bevorderd.

  • Improviseren stelt ons in staat om veel informatie, kennis en praktijkervaringen uit de groep te halen. Het voordeel is dat we zo het programma nog beter kunnen laten aansluiten bij de behoefte van de groep en ten tweede dat we hiermee de professionaliteit van de deelnemers serieus nemen. Er zit al vaak veel kennis en ervaring bij de deelnemers en wij geven ze daar graag het podium voor.

  • De improvisatietechnieken en theatersport bieden ons ook een schat aan oefeningen die deelnemers leren kijken en laten experimenteren met houding en gedrag. Wij vinden dat je aan houding en gedrag moet kunnen zitten.

  • Als laatste bewijst de populariteit van de impro en theatersport dat het gewoon erg leuk is om met deze technieken bezig te zijn. Het geeft zo een positieve energie in de workshop, training of event en de oefeningen zorgen tevens voor een stuk teambuilding.

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op