bellen
Contact
Sollicitatieworkshop Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Sollicitatieworkshop


Starters en werkzoekenden leren in een interactieve workshop zichzelf effectief te presenteren bij hun potentiële werkgever.

Je hoort nog van me wat ik van de baan vind:

We dagen deelnemers uit om in praktijk- simulaties actief 'in te springen' en op zoek te gaan naar de beste benadering van je gesprekspartner. Door middel van actieve werkvormen uit het improvisatietheater creëren we een dynamische leeromgeving waarin lastige situaties, met de nodige humor, worden nagespeeld.

 

De training is specifiek ontwikkeld voor starters en werkzoekenden die zich goed willen voorbereiden op hun sollicitatiegesprek.

 

De sollicitatieworkshop kunnen we ook aanbieden als training, cursus of als individuele coaching.

Energieke en krachtige workshop
De sollicitatieworkshop heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

De trainers
De trainers gebruiken in de workshop effectieve methoden uit het improvisatietheater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is in het sollicitatiegesprek.

 

Herkenbare situaties
Acteurs spelen herkenbare- en lastige situaties tijdens het sollicitatiegesprek na. Deze situaties worden vervolgens nogmaals gespeeld.

 

Hierbij beïnvloeden deelnemers het verloop van het sollicitatiegesprek. Dit kan door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs of door een rol van een acteur over te nemen en zelf te gaan spelen.

 

De sollicitatieworkshop kunnen we ook aanbieden als training, cursus of als individuele coaching.

 

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden