bellen
Contact
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Hoe coaching mij weer 'zin' gaf

In 2003 had ik het zelf al wat langer minder naar mijn zin bij mijn ‘allerlaatste’ werkgever en ik wist eigenlijk niet zo goed waarom. Ik ben dat toen actief gaan onderzoeken en ik kwam er achter dat het niet zo eenvoudig was en dat er verschillende oorzaken waren. Ten eerste heb ik een zeer sterke behoefte aan onafhankelijkheid en had ik de latente wens om ooit iets voor mezelf te gaan doen. Mijn projecten liepen af omdat de arbeidsmarkt veranderde en ik was minder gemotiveerd om ‘op de winkel te passen’. Dit in combinatie met een behoudende weinig inspirerende leidinggevende waren voor mij de belangrijkste redenen. Tijd dus om te bewegen richting zelfstandigheid. 

Dat bleek minder makkelijk te zijn dan ik dacht. Ik was op datzelfde moment net vader geworden van een tweeling en de risico’s van het ondernemerschap hielden me tegen om de stap te maken. Met een bevriende coach heb ik in die periode goede gesprekken gevoerd en hebben we alle redenen en beperkende overtuigingen, waarom ik de stap niet zou moeten maken, onderzocht en daar bleven er uiteindelijk niet veel van over.

In mei 2004, op mijn verjaardag, heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb het sinds die dag altijd naar mijn zin gehad.


Sinds 2004, toen Reynaarde is gestart, hebben we al zo’n 200 bedrijven en duizenden ambitieuze mensen verder mogen helpen in hun groei en loopbaan.

 

Marco de Vos

Reynaarde Talentontwikkeling

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op