bellen
Contact
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Motivatiemanagement

Ontwikkel op talent, niet op tekortkoming!

Motivatie is geen persoonlijke eigenschap. Motivatie is de bereidheid om je ergens voor in te spannen. Dat komt altijd van binnenuit en kan niet worden aangeleverd door iemand anders.

Wanneer mensen binnen hun werksetting – en daarbij maakt het niet uit wat de reden of aanleiding is – moeite hebben met het formuleren van uitdagende doelen, dan is er sprake van een gemis aan motivatie. Het ontbreekt aan toekomstperspectief en energie. Lusteloosheid, depressiviteit en ziekteverzuim zijn daar een rechtstreeks gevolg van. De dagelijkse werkzaamheden hebben geen andere betekenis meer dan de relatie tot de maandelijkse salarisstrook.

Reynaarde speelt bij het ontwikkelen van motivatie in op het persoonlijk eigenaarschap van de deelnemer; de mogelijkheden en onmogelijkheden, kansen en belemmeringen waarmee de werknemer(s) te maken heeft/hebben. Persoonlijke doelen en verlangens zijn de drijfveren voor het concretiseren van een persoonlijk actieplan.

Het doel van Motivatiemanagement is om de deelnemers opnieuw hun persoonlijke drijfveren en talenten te laten ontdekken, hen te motiveren en enthousiast en verantwoordelijk te maken met betrekking tot eigen keuzes en toekomstperspectieven. We zetten motivatiemanagement in bij individuen(coaching) groepen en teams (training) en we adviseren bedrijven en leidinggevende.

In onze trajecten maken zetten we de Loopbaanankers in van E. Schein.loopbaanankers

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op