bellen
Contact
Training TIP&TOP - Fijn assertief zijn Trainingen
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

TIP&TOP - open inschrijving
 

Goede Feedback vraagt om evenwicht


Feedback is onmisbaar als je met andere samenwerkt en als je leiding geeft. Je moet zo nu en dan kunnen zeggen dat het werk van de ander niet in orde is, of dat het juist heel erg goed is. Wat niet goed is valt meestal eerder op en we willen voorkomen dat het (weer) fout gaat. Waardoor we vaker negatieve feedback geven dan positieve. Dit verstoort de feedback-balans en krijgt de ander, onbedoeld, het idee dat hij of zij het nooit goed doet. Hoe je voor balans zorgt en fijn assertief bent, leer je in deze workshop.

 

Deze open inschrijving is bedoelt voor iedereen die dagelijks te maken heeft met het geven van feedback en daar weerstand bij voelt. Ook voor degenen die een betere balans willen tussen het geven van negatieve- en positieve feedback.

 

Resultaat van meer evenwicht in FEEDBACK

  • Je ontwikkeld beproefde feedback technieken en werkwijze.
  • Je ervaart meer rust en vertrouwen in jezelf in feedback-situaties.
  • Je creëert een betere balans tussen positieve- en negatieve feedback.
     

Voor wie is deze open inschrijving geschikt?

De open inschrijving TOP&TOP is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit op het gebied van feedback en assertiviteit wilt verbeteren.

 

Programma

De training is interactief en heeft veel afwisselende werkvormen. Oefeningen, discussies en relevante theorie op het gebied van effectief plannen en organiseren van je werk komen aan de orde. Daarnaast zetten we een trainingsacteur in om met specifieke praktijksituaties te kunnen oefenen. Je leert om werkstijl en houding aan te passen, waardoor je de meer invloed krijgt op je werkplanning. Tijdens de training heeft de trainer oog voor jouw persoonlijke leerdoelen en hij past zijn programma daarop aan. Door in de training te werken met kleine groepen heeft de trainer de mogelijkheid om in te gaan op alle situaties die jij lastig vindt.

 

Kosten: 

zie onze tarieven

 

Planning:

Onze planning voor 2022 publiceren we in januari! 

 

Gerelateerde trainingen

 

Deze Open inschrijving kunnen we ook aanbieden als:

 

 

Gerelateerde thema's zijn: plannen en organiseren, invloed, persoonlijke overtuigingskracht, overtuigen, feedback, werkorganisatie, agendabeheer, prioriteiten stellen, planmatig werken, mailbeheer, overzicht, werkdruk, werkstress, stress

 

Contact en aanmelden

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden