bellen
Contact
Netwerken Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Netwerken

Nu ook Incompany!

'Verbinding met buiten’:


Beschrijving

Succesvolle scholen zijn in verbinding met de omgeving. Om dit tot stand te brengen moeten schoolleiders uit hun werkkamer komen en ontmoetingen aangaan. Met kinderen, ouders, collega’s en andere professionals.

Bijvoorbeeld tijdens seminars, congressen, beurzen en andere bijeenkomsten. Maar hoe leg ik contact, wat vraag ik, wat zeg ik en hoe presenteer ik mijzelf en mijn school? Als je antwoorden zoekt op deze vragen is het ten zeerste aan te bevelen om onze workshop Netwerken voor schoolleiders te volgen.

Programma

Doel van de workshop Netwerken:

  • Leren succesvol te netwerken en effectief ontmoetingen aangaan.

Effectief gedrag:

In de workshop Netwerken gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag:

  • Contact maken
  • Contact houden
  • Jezelf Presenteren
  • Je school presenteren
  • Valkuilen

De aanpak

Je wordt in een open en veilig leerklimaat uitgenodigd om te oefenen en te experimenteren met nieuw gedrag. Dit noemen wij actie-leren. Je leert door zelf te oefenen, door het observeren van anderen en door het geven en ontvangen van feedback. Je krijgt de gelegenheid om dingen anders te DOEN dan je gewend bent. Hierdoor ervaar je direct het effect van nieuw gedrag, is de workshop dynamisch en hebben de oefeningen impact.

De trainers
Alle trainers hebben referenties in het (basis)onderwijs. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in jouw wereld. Ze gebruiken effectieve methoden uit het improvisatietheater waardoor je direct het effect van je eigen gedrag ervaart.

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel, workshop


Kosten:

Data:

  • op aanvraag

Contact en aanmelden

Coaching

De training "Netwerken - Verbinding met buiten" kunnen we ook aanbieden als individuele coaching.

Als u liever met de collega schoolleiders uit uw samenwerkingsverband wilt deelnemen aan deze training, dan maken wij graag een programma op maat voor u. Bel ons voor de mogelijkheden en het aantrekkelijke groepstarief.

Inschrijven:
Deelnemen aan deze training kan door het invullen van het inschrijfformulier op onze website. Per training kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Lees ook:

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden